kohupiimamagustoit

Kolmandaks jagasin munadepühadel Postimehes ühe ülilihtsa ja mitte liiga magusa kihilise kohupiimamaiuse retsepti.

Kihiline kohupiimamagustoit (6 tk)

400 g purk konservvirsikuid omas mahlas

Nõruta virsikud ja püreesta.

Mandlipuru

70 g Demerara suhkrut

70 g mandlijahu

70 g jahu

1 g soola

70 g võid

Sega omavahel kuivained, lisa võikuubikud ja sega kas miksri taignasegamise labaga või sõrmede vahel näppides kuni tekivad tainatükid. Laota need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 160C juures kuni kuldseni. Jahuta puru.

Kohupiimavaht

400 g kohupiima

350 g vahukoort

75 g tuhksuhkrut

1 tl vanillipastat

Vahusta kõik koostisained pehmeks vahuks.

Jaota mandlipuru, kohupiimavaht ja virsikupüree kihiti pokaalidesse või klaasidesse ja hoia serveerimiseni jahedas. Kaunista beseeküpsiste ja söödavate lilleõitega.

Eelmine
pasha
Järgmine
chouquettes

Sellel postitusel ei ole vastuseid

Email again: