pasha

Lihavõtete juurde käib ikka pasha. Kõige hea ja paremaga. Jagangi siin ühe küllusliku pasha retsepti.

Külluslik pasha

100 g võid

75 g tuhksuhkrut

600 g kohupiima

½ sidruni riivitud koor

1 laimi riivitud koor

1 tl vanillipastat

200 ml vahukoort

50 g pistaatsiapähkleid

50 g kuivatatud jõhvikaid

100 g rosinaid

75 g kuivatatud aprikoose

25 g röstitud mandlilaaste

50 g tumedat šokolaadi

Vahusta toasoe või tuhksuhkruga heledaks vahuks. Lisa toasoe kohupiim, riivitud tsitrusekoored, vanillipasta, tükeldatud pähklid, hakitud šokolaad ja kuivatatud puuviljad. Sega õrnalt juurde vahustatud koor. Tõsta kohupiimasegu marli või köögipaberiga vooderdatud pashavormi, aseta peale raskus ja hoia pashat kausi kohal üleöö külmikus. Seejärel kummuta see vormist ja kaunista meelepäraselt.

Eelmine
sidrunitartletid
Järgmine
kohupiimamagustoit

Sellel postitusel ei ole vastuseid

Email again: